Radio320

Only hits and good music

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Background

DJ Appretivo


DJ Appretivo shows

Sorry, er is niets op dit moment.

Mijn naam is Ivo Veen en DJ naam is DJ Appretivo en op Radio320 presenteer ik de DJ Appretivo Show.

Mijn DJ naam is tot stand gekomen door een tv-programma iets wat totaal niet met muziek te maken had… maar met een kookprogramma. Het woord aperitiefje kwam wel heel dicht in de buurt van de keuken en mijn naam. Deze naam besloot ik te koppelen en wat letters te vervangen en toe te voegen. De naam DJ Appretivo klonk me leuk in de oren, mijn dj naam was geboren. In september 2020, nu ongeveer een jaar geleden zijn we begonnen met een internet radiostation op te richten genaamd Radio320.

In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan bij meerdere internetradiostations dus besloot ik mee te doen. Bij deze wil ik als eerste Nelson Klomp bedanken voor zijn grote inzet op technisch gebied en natuurlijk de werkzaamheden die daarbij gemoeid zijn. Ook mij werd gevraagd een stukje te schrijven voor op de site van Radio320, bij deze mijn verhaal.

We zijn ongeveer een jaar bezig en in eerste instantie was het belangrijk de zender op technisch gebied rendabel te krijgen, maar natuurlijk ook qua dj’s. Momenteel draaien we met 4 dj’s en een automatische piloot, waar door middel van geselecteerde muziek de dagen ingevuld worden. Dj Appretivo: Dj Pino: Dj Andre: Dj Karl Elstar: Mocht je ook graag willen draaien, schroom niet en stel je zelf voor.

Het doel van dit stukje is dat we Radio320 wat meer bekendheid kunnen geven in de samenleving. De gezelligheid in de kamer brengen maar ook buiten of op het terras of waar je ook bent.
Dat is tegenwoordig het makkelijke van internet maar ook waar we trots op zijn, dat we te beluisteren zijn tussen de grote stations o.a. op de app van Juke en via juke.nl zoek daar op Radio320 en je vind ons. Zo kan je in binnen- en buitenland genieten van je favorieten DJ’s en de muziek die je graag wil horen. Ik draai alle platen op verzoek en terug ga graag terug in de tijd.

Vanaf het jaar 2000 ben ik actief met het draaien van muziek, maar ook van het installeren van geluid en licht. O.a. feesten, partijen en bruiloften en evenementen. In de jaren in deze branche
heb ik een hoop leuke dingen meegemaakt en veel geleerd. Muziek laat het leven sprankelen, maar natuurlijk het mooiste is dat je het zelf ook nog naar je zin hebt. Ook qua materiaal is het steeds beter en mooier geworden en als je daarin dan kan meegroeien is dat het mooiste wat er is…

In deze moeilijke tijd, veroorzaakt door Corona is het fijn dat je de mogelijkheid hebt om er online toch iets van te maken.Radio320

Only hits and good music

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Background