Radio320

Only hits and good music

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Background

DJ Holland


DJ Holland shows

Beste luisteraar, ik ben DJ Holland en via deze weg wil ik mij voorstellen aan jou.

Als Radio Dj was ik er al vroeg bij, in de jaren 70/80/90 als Radio piraat.
In die tijd was er nog geen internet om op te streamen, alles gebeurde nog met zenders .

De interesse voor radio bij mij is in de jaren 80 begonnen DOOR Radio Monique FM op 103,8. Radio Monique was niet zomaar een zender, deze zond namelijk uit op Lokaal FM, op AM en ook nog de Middengolf wat voor die tijd vrij nieuw was en zelfs ook nog in Stereo op de FM. Mijn interesse was geboren.

In die tijd was AM en middengolf zeer populair met grote radio piraten waar onder ook Radio Monique 963 Radio Monique FM radio op 103,8 was toen een lokalen zender in Sliedrecht (Waren meer radio piraten in de tijd in Sliedrecht)

Wat veel niet weten is dat er een aantal mensen actief waren bij beide zenders, dit was een zeer fijn team om in te werken en daar was ik als nieuwkomer best wel van onder de indruk.

Toen Radio Monique uitzenden op 103.8 FM was ook tijd van Radio Controle Dienst. In die tijd waren dat niet echt onze vrienden en ook Radio Monique moest er aan geloven in die tijd, de zender werd in beslag genomen. Gelukkig wist mijn vader veel van zenders af en konden we de volgende dag al weer uitzenden. Dit is hoe ik betrokken ben geraakt met radio.

Na jaren heb ik het het maken van muziek en jingles maken weer opgepakt o.a. het maken van Jingles voor radio stations Radio maken vind ik toch het leukste. Gezellige muziek draaien en hierbij heeft de Nederlandse muziek mijn voorkeur zeker ook oude Nederlandse muziek.

Radio320 is daarvoor mijn plek om dit gaan doen als DJ HOLLAND

Groetjes Arie.